Politica de Retur

Produsele PerfectAir achizitionate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile in urmatoarele conditii:

  • Produsul sa fie returnat in stare perfecta,  in ambalajul original intact ( asigurat corespunzator pentru transport) cu etichetele si  toate sigiliile intacte,  cu  toate documentele originale care l-au insotit la livrare
  • Produsele trebuie sa nu prezinte modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, ambalaj deteriorat –si care nu au fost semnalate la primirea coletului  in prezenta reprezentatului firmei de curierat.

 

Atentie! Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, desigilari ale accesoriilor aparatului.
Important-  Va rugam sa verificati coletele primite  in fata reprezentatului firmei de curierat ( ambalajul sa fie intact/ complet sigilat si sa nu prezinte deteriorari de orice fel).

Pentru produsele returnate dupa ce au trecut 48h de la primirea coletului, clientul va suporta contravaloarea consumabilelor (setul de filtre si lampa UV) la pretul afisat pe pagina web.

Informare retur

Consumatorul informeaza AJA Registrars RO cu privire la decizia de returnare in scris la urmatoarele adrese de email: raluca@ajaregistrars.ro si oana@ajaregistrars.ro .

Costuri suportate de consumator

  1. Costul de transport pentru retur
  2. Costul consumabilelor ( Set Filtre si Lampa UV) in cazul in care returul se face dupa mai mult de 48 h de la primirea produsului

 
Evenimente Live si Inregistrate
Acces Nelimitat si Securizat
Accesibil Mobil
Examinare Online
 
Transfer si Management Fisiere
Sistem de Certificare Online
Comunicatii Live
Consola Administrare Lector
Plata Online 
Sistem Promovare
si Discount