Sistem de Management a Calitatii

ISO 9001:2015-QMS 

Adoptarea si Certificarea  unui Sistem de Management al Calitatii   reprezintă o „decizie strategică a organizaţiei”, in acest sens fiind necesar ca organizaţia trebuie să înţeleagă foarte bine scopul şi beneficiile unui Sistem Documentat.

Având în vedere că nevoile şi aşteptările sunt în permanentă schimbare, din cauza presiunii competitive şi a progresului tehnic, organizaţiile sunt stimulate să-şi îmbunătăţească permanent procesele.

In consecinta Sistemul  de Management al Calitatii furnizează cadrul structural nu numai pentru metodele şi activităţile pe care organizaţia le utilizează “în prezent” – în vederea coeziunii acţiunilor şi a unei performanţe eficace – dar furnizează şi instrumente necesare îmbunătăţirii continue, pentru a putea mări astfel, posibilităţile de a obţine o satisfacere optimă  a unor cerinţe date. 

Certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform cerintelor ISO 9001:2008 oferă bazele pentru o analiză a performanţelor în funcţie de obiectivele planificate şi de capacitatea de a identifica în mod concret ariile în care îmbunătăţirea este necesară sau dezirabilă.

 

Nume Persoana Fizica/Juridica
Reprezentant
E-mail
Telefon
Modalitate de Plata
Adresa completa livrare & Mesajul dvs.
Codul din imagine CAPTCHA Image   

 
Evenimente Live si Inregistrate
Acces Nelimitat si Securizat
Accesibil Mobil
Examinare Online
 
Transfer si Management Fisiere
Sistem de Certificare Online
Comunicatii Live
Consola Administrare Lector
Plata Online 
Sistem Promovare
si Discount