De ce purificatoare de aer?


In februarie 2010 am achizitionat 2 purificatoare de aer  care promiteau o eficienta de 99% cu o descriere pompoasa si un filmulet in care era aratat cum acest aparat inghite fumul.

Fumul disparea dar mirosul persista si neavand ce face am scos cateva mii de euro din visterie si am cumparat un numarator de particule care mi-a demonstrat ceea ce banuiam ... ca am fost inselat pe baza faptului ca nici un producator nu crede ca un consumator va plati de 10 ori pretul pentru a verifica achizitia(este ca si cum as cumpara un Spectru Electromagnetic de cateva zeci de mii de euro sa verific daca televizorul achizionat are intr-adevar milioanele de culori promise)

Dupa acest nefericit moment am inceput sa achizitionez de peste tot unde se promitea eficienta de 99% si am constatat cu stupoare ca doar IQAir isi respecta promisiunea si asa am decis intr-o clipa ca vreau sa demonstrez ca pot face un aparat care sa aiba eficienta reala demonstrata de 99% dar mai mult sa clasifice calitatea aerului interior(calitatea aerului aspirat) si suplimentar sa acopere cerintele de durabilitate, accesibilitate la filtre, zgomot si o separatie clara intre curentii aerului poluat fata de cel filtrat.

A durat fix 20 luni de la decizie pana la primul aparat ambalat, un drum greu cu mii de ore de cercetare, proiectare, executie prototipuri si testare care am crezut ca nu se mai termina.

Lucrul cel mai dureros a fost gasirea si agrementarea furnizorilor care speram sa-i gasim in Romania dar din pacate nu am avut decat 2 solutii: China(care reprezenta un compromis) sau restul lumii(unde cerinta este cerinta). 

Asa am ajuns ca Purificatoarele Perfect Air sa le fabricam doar din componente aduse din: Japonia, SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Austria, singurele componente din China fiind telecomenzile iar in Romania sa facem prelucrarile componentelor interioare si a metalului, vopsitoria si asamblarea.

Aparatele Perfect Air nu sunt cele mai frumoase din lume dar va garantam 100% ca  fac ceea ce promit. 


Distribuie


Lasă un mesaj

Nume *
Adresa de email *
Mesaj *
Codul din imagine *
 
CAPTCHA Image   
 
Evenimente Live si Inregistrate
Acces Nelimitat si Securizat
Accesibil Mobil
Examinare Online
 
Transfer si Management Fisiere
Sistem de Certificare Online
Comunicatii Live
Consola Administrare Lector
Plata Online 
Sistem Promovare
si Discount